Rólunk

A Háttéripari Kft. magánszemélyek által alapított, és teljes egészében magánszemélyek tulajdonában lévő társaság. Székhelye Baja, a hangulatos és közkedvelt dél-alföldi kisváros. A vállalat 1982-ben alakult. Tevékenységi köre az első néhány évben ipari szolgáltatás a fémipari, az erősáramú, és az elektronikai technológia és alkatrészgyártás területén.

1990-től a társaság fő tevékenységi köre a műsorszóró berendezések forgalmazása, telepítése, üzemeltetése, valamint az elektronikai alkatrészgyártás.

A helyi televíziók többségének, számos helyi és körzeti rádió infrastruktúrájának kialakításában, műsorszóró berendezéseik telepítésében, működésének biztosításában, üzemeltetésében és karbantartásában vállalunk aktív szerepet. Részt vettünk a 2013-as digitális átállás lebonyolításában is; a városi televízióadók többségét mi láttuk el a szükséges berendezésekkel.


Neves hazai és külföldi gyártókkal kialakított évtizedes kapcsolatrendszerünk alapján csúcsminőségű, megbízható termékeket ajánlunk partnereinknek a mikrohullámú modulációs vonalaktól az adóberendezésekig.

Mind partnereinkkel, mind ügyfeleinkkel tökéletes kapcsolat kialakítására törekszünk a kölcsönösen hasznos, hosszú távú együttműködés reményében. Számunkra legfontosabb szempont az ügyfél elégedettsége.

Fő célkitűzésünk, hogy minőséget nyújthassunk mind termékek, mind szolgáltatások tekintetében.

ISO tanúsítvány

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat